Aanbieding!

Deeper Flexible Arm 2.0


Compare

Flexible Arm 2.0 Sonar montage voor boten en kajaks

Tover je boot, kajak of rubberboot om in een hoogwaardig sonarsysteem.
Monteer eenvoudigweg jouw Deeper Sonar (3.0, PRO of PRO+), klem de flexibele arm vast aan de boot en gebruik de sonar om ongelooflijke kaarten te creëren of om vis mee op te sporen.

62.95 66.95

  • Actief ontwerp wat mee beweegt met de golven: De nieuwe Flex Arm 2.0 kan na de montage mee bewegen met golven tot 20 cm hoog. Hierdoor blijft de sonar op het wateroppervlak, waardoor een constante verbinding met jouw smartphone gewaarborgd is.
  • Supersterke klem: De nieuwe G-klem is supersterk. Hij kan veilig worden vastgezet op elk onderdeel van je boot dat 70 mm of dunner is.
  • Extra lang: Met zijn lengte van 79 cm kan de nieuwe Flex Arm 2.0 op verschillende manieren gepositioneerd en gebruikt worden op nog meer verschillende typen boten.
flex arm 2.0
  1. Plaats de veiligheidsband op je Flexible Arm Mount. Hierdoor weet je zeker dat je de arm met daaraan de Deeper Sonar niet kwijtraakt.
  2. Bevestig nu de Deeper Sonar aan de Flexible Arm Mount. Plaats de plastic knoop in het onderste bevestigingspunt van de Deeper en draai de schroef in het middelste bevestigingspunt stevig vast.
  3. Bevestig de G-klem aan een willekeurig onderdeel van de boot dat 70 mm of dunner is. Zet vervolgens de veiligheidsband vast aan je boot of kajak.
  4. Pas de flexibele kolom zo aan dat de Deeper Sonar net onder het wateroppervlak gepositioneerd is.
Categorie: Tag: