Aanbieding!

Deeper Smart Sonar Pro


Compare

Deeper Smart Sonar Pro

Deeper Smart Sonar PRO maakt gebruik van een wifi-signaal om de grote afstand tussen de Deeper en de gebruiker veilig te stellen. Hij is ontworpen om op het wateroppervlak te drijven en de hele bodem en waterkolom te scannen – hij meet de diepte, temperatuur, bodemstructuur, markeert vis – en streamt dan alle informatie direct naar uw smartphone of tablet. Deeper Smart Sonar PRO is een veelzijdig, uitwerpbaar sonarapparaat dat perfect is voor vissen vanaf de kant, vanuit een kajak en voor ijsvissen.

174.95 189.95

Draadloze, uitwerpbare sonar

PRO is eenvoudig op te zetten en te gebruiken. Hij is klein en ultralicht, geschikt voor het uitwerpen met de meest standaard lijnen. Hij is net zo groot en net zo zwaar als zijn Bluetooth-voorloper, maar uitgerust met een aantal extra functies zodat u, ook als u vanaf de kant vist, u toegang hebt tot nauwkeurige sonargegevens die eerder alleen beschikbaar waren op de consoles van dure vissersboten.

deeper wifi range

Wifi-voordeel

PRO gebruikt wifi-signaal om sonargegevens nauwkeuriger over te brengen naar uw smartphone of tablet. Wifi-aansluiting zorgt voor de afstand tussen het Deeper-apparaat en de gebruiker van het apparaat tot 100 m/330 ft. Geen mobiel signaal of datagebruik nodig.

Angling

Intern wifi-toegangspunt

U hebt geen wifi-internetaansluiting of mobiele data nodig op uw visstek! De Deeper beschikt over een intern wifi-toegangspunt die u kunt aansluiten op uw smartphone of tablet. Het enige wat u moet doen is de wifi op uw smartphone inschakelen en aan te sluiten op het Deeper-toegangspunt. U kunt uw Deeper op elke plek in de wereld aansluiten, zelfs in het regenwoud van de Amazone.

Belangrijke opmerking: Als u een korter aansluitbereik hebt, schakel de Mobiele Data en/of Wi-Fi Assist op uw smartphone uit. Geen mobiel signaal of datagebruik nodig bij het gebruik van de Deeper.

lake map

Boat Mode

In de Boat Mode kunt u realtime bathymetrische gegevens markeren boven aan uw gearchiveerde offlinekaart en dit rechtstreeks op het scherm van uw smartphone tonen.

Deze functie maakt gebruik van de GPS van uw smartphone om uw exacte locatie te bepalen. Alle kaarten kunnen op elk moment gearchiveerd en geopend worden om uw efficiëntie van het vissen te vergroten.

Deeper app

Hoge resolutie onderwaterobjecten

Hoge scanresolutie onderscheidt objecten op een afstand tot 1,3 cm en maakt het vangen van kleinere onderwatereenheden mogelijk. Waar het 8 keer vergrote, dynamische bereik nauwkeurigere detectie van die objecten mogelijk maakt. Dit alles om u een nauwkeurig onderwaterbeeld te bezorgen.

Deeper app scanning

Hogere scanfrequenties

Alle onderwatergegevens geven u belangrijke hints waar de vis zich verborgen houdt. PRO is uitgerust met een verdubbelde scanfrequentie tot 15 scans/s voor het vastleggen van sneller bewegende onderwaterobjecten. Op die manier kunt u alle vis traceren die onder uw radar langskomen.

catfish

Slim vissen

Deeper App is compatibel met de meeste iOS en Android smartphones en tablets zodat u uw apparaat op elk moment kunt bijwerken. U krijgt de nieuwste functies en de beste prestaties uit uw sonar door hem steeds bij te werken met de nieuwste software. Word lid van de slimme vissersgemeenschap online en inspireer anderen door het delen van uw vangst.

Deeper awards

Prijzen voor Deeper

De Deeper producten zijn zeer succesvol in het behalen van internationale prijzen en krijgen steeds meer voeten aan de grond in de wereld van de populaire echolood producenten. Het was het eerste vis gadget dat de prestigieuze CES 2016 Best of Innovation prijs in de categorie van draadloze handset accessoires won.

The meest recente erkenning komt van de European Fishing Tackle Trade Exhibition (EFTTEX) 2016, waar de DEEPER Slimme Sonar geselecteerd is als het Beste Nieuwe Accessoire. Tijdens de top hengelsport beurs in Azië, China Fish 2016 is de Deeper Slimme Sonar geselecteerd als het Best Elektronische Toestel voor de moderne hengelsport.

Het bedrijf Deeper maakt een grote indruk op de internationale markt van de hengelsport. ’s Werelds eerste draadloze, uitwerpbare sonar is erkend door een prestigieuze prijs op nationale hengelsport beurzen in Australië. Daarnaast is deze ingenieuze bal-vormige bundel van technologie de keuze van de redactie van Fish Alaska, Anglers Mail en de Russische editie van PC Magazine.

Categorie: