Aanbieding!

Deeper Smart Sonar PRO+


Compare

Deze draadloze, met de hengel te werpen Deeper Smart Sonar PRO+ is de beste in zijn serie. Hij gebruikt een wifi-aansluiting om gegevens nauwkeuriger over te brengen naar jouw smartphone of tablet. De Deeper Smart Sonar PRO+ bevat een zeer nauwkeurige, interne GPS-ontvanger waarmee het apparaat waterkaarten kan maken terwijl er vanaf de oever of op het water wordt gevist. Hierdoor is de Deeper Smart Sonar PRO+ de enige beschikbare, met de hengel te werpen dieptemeter die in staat is om nauwkeurige gegevens over het water en de vissen die er te vinden zijn weer te geven; gegevens die eerder alleen beschikbaar waren op de consoles van sportvissersboten.

219.95 239.95

Hoe werkt de Deeper Smart Sonar PRO+

how deeper works
Angling

GPS sonar die met de hengel geworpen kan worden

Pinpoint gemakkelijk jouw vangst dankzij de interne GPS-ontvanger en offline kaartfunctie. De PRO+ is uitgerust met een zeer nauwkeurige, interne GPS-ontvanger die je in staat stelt bodemcontouren en visstekken in kaart te brengen door het creëren van waterkaarten, ook wanneer je vanaf de oever vist. Zo kun je de omstandigheden onderwater bekijken van grote delen van het viswater om zo de beste visstekken te kunnen bepalen. In de Boat Mode bodemcontouren in kaart brengen is eveneens beschikbaar.

Deeper App

Realtime waterkaarten

De Offline Kaartenfunctie vergemakkelijkt het verkennen van een visstek onderwater doordat je de diepteovergangen kunt identificeren met in elkaar overvloeiende kleurveranderingen. Alle waterkaarten kunnen op elk moment worden opgeslagen en opgevraagd, dit om de efficiëntie van de vislocatie te verbeteren zodat je onbeperkt informatie kunt creëren en jouw eigen nauwkeurige kaarten kunt maken. Gebruik het wanneer het nodig is om de mensen aan boord en jezelf uit moeilijke omstandigheden te navigeren. Alle gebiedskaarten kunnen gratis worden gedownload bij gebruik van de Deeper App.

kayak fishing

Intern wifi-toegangspunt

Je hebt geen wifi-internetaansluiting of mobiele data nodig op je visstek! De Deeper beschikt over een intern wifi-toegangspunt dat je kunt aansluiten op jouw smartphone of tablet. Het enige wat je moet doen is de wifi op jouw smartphone inschakelen en deze aan te sluiten op het Deeper-toegangspunt. Je kunt de Deeper op elke plek in de wereld aansluiten, zelfs in het regenwoud van de Amazone.

Belangrijke opmerking: Wanneer je een korter aansluitbereik hebt, schakel dan de Mobiele Data en/of Wi-Fi Assist op jouw smartphone uit. Er is geen mobiel signaal of datagebruik nodig bij het gebruik van de Deeper.

Deeper colour mode

Diverse schermkleuren

Kies de meest geschikte schermkleuren die het meest geschikt zijn voor de tijd en de helderheid van de dag. De Klassieke Schermkleurmodus heeft een carbonkleurige achtergrond en biedt een volledig kleurenpalet om de algehele informatie van onderwater vast te leggen. Groen geeft onderwatervegetatie aan, oranje tot geel de vissen (hoe intenser het geel des te sterker het sonarsignaal), donkerbruin tot oranje verwijst naar de bodem (hoe intenser het oranje des te sterker het sonarsignaal), blauw verwijst naar het wateroppervlak. De Dag-/Nachtschermkleurmodus bevat een verbeterd kleurenpalet dat speciaal ontwikkeld is om doelwitscheiding te verbeteren en onderwaterstoringen te verminderen. Zowel de dag- als de nachtmodus maakt geen onderscheid tussen vegetatie of vis. Zij zijn gebaseerd op de intensiteit van de sonarsignalen zoals kenmerkend is voor professionele bootapparatuur.

Deeper App features

Andere belangrijke kwaliteiten

De PRO+ bevat alle met informatie gevulde functies van de PRO en nog meer! Zie alleen wat je wilt door de gevoeligheid van het apparaat aan te passen. Een lagere sonargevoeligheid voor modderig water om onjuiste weergaven eruit te filteren en kies een hoge gevoeligheid voor kristalhelder water om zelfs maar de kleinste details weer te geven. Het apparaat weegt maar 100 gram en heeft een diameter van 65 millimeter. Hij is zeer geschikt voor gebruik met karperhengels, zwaardere kunstaashengels of andere werphengels met een werpvermogen vanaf 100 gram. Het resultaat van hoogwaardige sonargegevens beschikbaar in een enkele, compacte draadloze eenheid.

Deeper awards

Prijzen voor Deeper

De Deeper producten zijn zeer succesvol in het behalen van internationale prijzen en krijgen steeds meer voeten aan de grond in de wereld van de populaire echolood producenten. Het was het eerste visgadget dat de prestigieuze CES 2016 Best of Innovation prijs in de categorie van draadloze handset accessoires won. Tijdens de top hengelsportvakbeurs in Azië, China Fish 2016, is de Deeper Slimme Sonar geselecteerd als het Best Elektronische Toestel voor de moderne hengelsport. De meest recente erkenning komt van de European Fishing Tackle Trade Exhibition (EFTTEX) 2016, waar de DEEPER Slimme Sonar geselecteerd werd als de Beste Nieuwe Accessoire op deze vakbeurs. Het bedrijf Deeper maakt een grote indruk op de internationale markt van de hengelsport. ’s Werelds eerste draadloze, met de hengel te werpen sonar is ook erkend met prestigieuze prijzen op nationale hengelsportbeurzen in Australië. Daarnaast is deze ingenieuze balvormige bundel van technologie de keuze van de redactie van Fish Alaska, Anglers Mail en de Russische editie van PC Magazine.

Categorie: