Over ons

The Box of Holland is een familie-bedrijf. We zijn geboren en getogen in Nederland. En daar zijn we trots op.

Wij voelen ons sterk verbonden met de wereld om ons heen. Wij houden zelf van reizen en hebben al het een en ander van de wereld gezien. Een andere omgeving en andere culturen met andere gewoonten. Het is prachtig om dat te ervaren.

Nederlanders zijn ondernemende mensen. We zijn niet bang om de grenzen te verleggen. Zo gaan vele Nederlanders emigreren of zijn al lang geleden geëmigreerd. Een hele grote stap. Met veel onbekende aspecten en nieuwe ontwikkelingen. Ook stagiaires in het buitenland of expats die gedurende langere tijd in het buitenland verblijven vanwege werk of project krijgen hier mee te maken.

Nederland heeft veel interessants te bieden voor toeristen. De natuur en cultuur van ons kleine landje is bijzonder. Met mooie musea en steden en honderden kilometers fietspaden. Zee, duinen en eilanden. Voor elke toerist is er wat te vinden.

En dan hebben we het nog niet gehad over onze typische eetgewoonten. The Box of Holland is dé online wereldwijde Nederlandse supermarkt. Steeds meer mensen willen zelf, snel en gemakkelijk, online hun inkopen doen. Onze worldwide Dutch supermarket geeft u de mogelijkheid om alles te kopen wat u in uw plaatselijke buitenlandse winkel of supermarkt niet kunt vinden. Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, gaan wij ermee aan de slag.

Op onze pagina – {{widget type=”cms/widget_page_link” template=”cms/widget/link/link_block.phtml” page_id=”8″}} – leest u meer over onze werkwijze. Wij wensen u veel plezier tijdens het winkelen op onze site.

Met vriendelijke groet,

The Box of Holland