Betaalmogelijkheden

Vooruit via bank/Giro: In de bevestigingsmail vindt u alle informatie om het verschuldigde bedrag over te maken. Voor klanten uit België, Duitsland en de rest van Europa staan ook de IBAN en BIC code vermeld.

Onder rembours: (alleen mogelijk binnen Nederland): Als u deze optie aan vinkt ontvangt u de bestelling onder Rembours. Dat wil zeggen dat, het pakket wordt aangeboden op het door u opgegeven adres en u kunt betalen aan de postbode. Bent u niet thuis, dan wordt het pakket nogmaals aangeboden op een ander tijdstip. Bent u dan weer niet thuis, dan krijgt u een afhaalbewijs in de brievenbus, waarop het adres van het dichtstbijzijnde postkantoor of van Gend en Loos depot staat.
Hier kunt u dan uw pakket afhalen. Het betalen onder rembours is alleen mogelijk voor Nederland. Kosten voor onder Rembours zendingen zijn: € 10,00 + de verzendkosten.

iDEAL: Doet u aan internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank en SNS Regio Bank dan kunt u betalen met iDEAL. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde Internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Betalingen via iDEAL zijn kosteloos.
 
PayPal (met toeslag): Veilig online betalen via uw PayPal account, bankpas en /of Creditcard. Met PayPal betaalt u snel en veilig online. U kunt PayPal gebruiken om te kopen en te verkopen. PayPal beschermt u tijdens het online winkelen, ook op Marktplaats.nl
 
Mister Cash (met toeslag): Speciaal voor onze klanten in België is er de mogelijkheid om te betalen via Mister Cash. Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.
 
GiroPay(met toeslag): Speciaal voor onze klanten in Duitsland is er de mogelijkheid om te betalen via Giropay. GiroPay is de duitse variant van het Nederlandse iDEAL, is veilig en vertrouwd en staat voor onbekommerd betaalgemak.
 
Carte Bleue (met toeslag): Voor onze klanten in Frankrijk is er de mogelijkheid om te betalen met Carte Bleue.